Japanse Teppan Yaki

Meer dan 10 verschillende menu’s

Speciaal bereid Voortreffelijk eten

Voor een keuze uit de oog- en tongstrelende menu’s van ons Japans Teppan Yaki restaurant, waar onze Japanse koks de gerechten onder uw ogen bereiden, vindt u hieronder een overzicht van onze Japanse gerechten. Teppan Yaki bij restaurant Osaka is een echte belevenis. Compleet in een kimono kunt u aan de tafel schuiven met uw gezelschap waarna een ervaren kok uw maaltijd voor uw neus klaarmaakt.

Iedere dag kunt u vanaf 16:00 uur terecht in ons Japans Teppan Yaki restaurant. De keuken is op deze dagen geopend tot 23.00 uur.

Arrangement

We attenderen u graag op de mogelijkheid om een drankarrangement erbij te nemen. Onbeperkt en zorgeloos genieten van frisdrank, bier, huiswijn, koffie en thee. Bekijk via deze link: “Arrangementen” voor meer informatie.

Teppanyaki (Japans: 鉄板焼き) is een type voedselbereiding uit de Japanse keuken waarbij een ijzeren plaat (teppan) wordt gebruikt om voedsel te bakken. Het is een relatief moderne bereidingswijze ontwikkeld door Japanners in de Verenigde Staten, door gebruik te maken van keukengerei en -apparaten uit de hamburgerrestaurants. Pas later is teppanyaki overgenomen door wegrestaurants in Japan zelf en daarna verspreid over de hele wereld.

In Japan kan teppanyaki staan voor verschillende schotels die op een teppan gebakken zijn, waarbij de hete plaat dikwijls in het midden van de tafel wordt geplaatst.

Bekijk hieronder de menu’s

 

Maak een Reservering

We hebben zitplaatsen voor 300 personen

Kies een tafel & boek nu

Let op! De verzonden reserveringsaanvraag is nog niet definitief. U ontvangt een bevestiging per mail.

Wij proberen uw reservering uiterlijk binnen 1 dag te bevestigen. Reserveringen voor dezelfde dag kunnen niet gegarandeerd worden. Wij vragen u om ons hiervoor te bellen.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Reserveren via Telefoon

Heeft u de voorkeur om via de telefoon te reserveren? Geef ons een belletje! U kunt ons dagelijks bereiken tussen 11:00 uur ’s ochtends en 22:00 uur ’s avonds. Ons telefoonnummer is: 0165-533183

Teppan Yaki is iedere dag beschikbaar vanaf 16:00 uur.

’s Maandags zijn we gesloten m.u.v. feestdagen