Over ons & Foto Gallerij

Neem eens een kijkje naar ons, het restaurant en uiteraard het eten

Een paar woorden Over ons

Een kleine introductie…

Restaurant Osaka Roosendaal ligt in het centrum van Roosendaal en telt ruim 300 zitplaatsen. Begin jaren negentig opende het restaurant voor het eerst de deuren. Allereerst werden de Teppan Yaki tafels met veel succes geïntroduceerd, binnen en vooral buiten Roosendaal.

Enkele jaren later (in 1996) kwam daar de zogeheten ‘dinch’ bij: een vrije keuze van meer dan 50 gerechten uit de oosterse keuken.

Het unieke van Restaurant Osaka is dat er twee keuzemogelijkheden zijn. Zowel het Japans gedeelte als het buffetgedeelte zijn elk weekend een voltreffer op het gebied van de culinaire keuken.

Met trots op de reacties die we elke week krijgen, kunnen we nog steeds rekenen op vele nieuwe gasten… Bent u de volgende?

Restaurant Osaka

Wie zijn wij…

Een prachtig veelzijdig restaurant met een zeer verfijnd uitgebreid buffet. Osaka biedt het beste van de oosterse en westerse keuken verenigd onder één dak.

De originele Japanse en Chinese keuken houdt meer in dan eten alleen. Niet alleen de bereiding en presentatie, maar ook het nuttigen van een maaltijd worden als een kunst beschouwd en verdienen veel tijd en aandacht. Wij willen u graag eens kennis laten maken met deze bijzondere kookkunst. Bij de Teppan Yaki tafels kunt u dit doen in een traditionele  kimono.

Een restaurant met een makkelijk bereikbare ligging in een stad met een schat aan diverse mogelijkheden. Als u moe bent van het winkelen in het winkelhart van Roosendaal is het fijn genieten van een heerlijk buffet of laat u zich verrassen in een kimono aan één van de Teppan Yaki tafels.

Eigenaar Ahong Tan en zijn assistent-bedrijfsleider Hans Lauwen verwelkomen u graag.

Vacatures

Ben je 16 jaar of ouder en zoek je een leuke werkomgeving waarin je de kneepjes van het vak kunt leren. Stuur dan een mailtje naar [email protected] en vermeldt erbij dat je wilt solliciteren. Leg even uit wie je bent en waarom je het leuk vindt om hier te werken.

We bieden je een marktconforme salaris aan maar bovendien word je goed begeleidt door het personeel van Osaka Roosendaal. Mocht je nog nooit hier binnen zijn geweest, dan leggen we je graag uit dat we een informele omgangssfeer hebben. We hebben een open houding en we zorgen voor elkaar.

Als je ons mailt, proberen we binnen een dag te reageren. Wie weet ben je ons nieuwste collega!